Home
Fout
  • Fout bij laden feed data.

Volg voetbaltrainer

Volg ons op:

twitter voetbaltrainer twitter

deel dit


Notice: Undefined variable: style in /home/admin/domains/trainenkunjeleren.nl/public_html/voetbal/modules/mod_JoomlaShareThis/mod_JoomlaShareThis.php on line 97

facebook activity

VOETBAL Nieuws

Over Voetbaltrainers

Voetbaltrainer of voetbalcoach worden? Amateurverenigingen hebben vaak een tekort aan voetbaltrainers voor het geven van een voetbaltraining dus wordt er vaak een beroep gedaan op de ouders. Soms heeft de vader of moeder zelf op redelijk niveau gevoetbald maar vaak ook niet.Het lijkt eenvoudig even een voetbaltraining geven, of even een team begeleiden maar er komt best wel het een en ander bij komen kijken.

Met deze site proberen wij informatie te verstrekken aan die ouders die op het punt staan een pupillenteam te gaan trainen of te begeleiden. Wij hopen dat door de informatie op deze site het geven van een voetbaltraining en het coachen van een voetbalwedstrijd eenvoudiger en leuker en makkelijker wordt. Als met hulp van deze site de nieuwe trainers zo fanatiek worden als Rinus Israel dan hebben wij het goed gedaan.

Daarnaast geeft het forum een uitgesproken kans om van gedachten te wisselen en om informatie uit te wisselen met andere trainers dus maak er gebruik van.

 

 

 

 

 

Banner
Copyright © 2016 Voetbaltrainers. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.